Popradskí hokejbalisti skončili na štvrtom mieste

pirati

Pre popradských hokejbalistov sa skončila súťažná sezóna 2023/2024 semifinálovým zápasom v Bratislave 11. mája 2024. V konečnej tabuľke skončili na štvrtom mieste.

Šancu na lepšie umiestnenie nevyužili popradskí piráti v semifinálovom zápase s LG Bratislava. V sérii prehrali 2:3, ale v rozhodujúcom piatom zápase v Bratislave viedli 2:1, ale 17 sekúnd pred koncom inkasovali vyrovnávajúci gól a potom aj v následnom predĺžení, a tak sa hráčom spod Tatier sezóna skončila.

Je to tretia sezóna pirátov v najvyššej hokejbalovej súťaži na Slovensku a je nesporne úspechom, že už v nej miešajú karty na najvyšších miestach tabuľky a tradičným hokejbalovým baštám sú viac ako rovnocenným súperom. Konečné štvrté miesto je pre klub výzvou, aby o rok už klub nezostal bez nejakého medailového úspechu.

Klubu sa darilo i v ďalších vekových kategóriách a prakticky v každej z nich hral o najvyššie umiestnenia. Kategóriu do 23 rokov piráti vyhrali, v kategórii do 18 rokov skončili na piatom mieste, v kategórii do 16 rokov skončili na treťom mieste, v kategórii do 14 rokov skončili na štvrtom mieste a v kategóriu do 12 rokov vyhrali! V sezóne 2023/2024 sa tak stali dvakrát víťazmi dlhodobej súťaže a raz obsadili tretie miesto. Tento získaný medailový potenciál ich radí medzi najlepšie hokejbalové kluby na Slovensku a z popradského klubu sa stáva veľká hokejbalová bašta slovenského hokejbalu! Gratulujeme!